Kotisivujen hosting

Domainin eli verkkotunnuksen lisäksi verkkosivut tarvitsevat toimiakseen kiintolevytilaa palvelimelta. Saat tällaisen hosting-palvelun myös meiltä.

Hostingin tasolla on merkitystä

Palvelimen täytyy olla varma ja nopea, sillä potentiaaliset asiakkaasi poistuvat muille sivustoille, jos verkkosivusi latautuvat hitaasti tai eivät toimi. Verkkosivujen latautumisnopeus on myös yksi sivujen hakukonenäkyvyyteen vaikuttava tekijä. Tarjoamme kotisivuillesi ja verkkokaupallesi hostingin nopeasti skaalautuvilla ja suorituskykyisillä palvelimillamme. Tarvittaessa avustamme myös verkkotunnuksen hankkimisessa.

SSL-sertifikaatilla suojattu yhteys

Suojaamme kaikki palvelimillamme olevat verkkototeutukset aina SSL-sertifikaatilla. Selaimessa näkyy tällöin verkko-osoitteen vieressä ehjän lukon kuvake, ja sivustosi verkko-osoite on https://-alkuinen http://-muodon sijaan. HTTPS-protokollan mukaisten verkkosivujen kaikki lähetetyt tiedot ovat salattuja ja eheitä, viestin vastaanottaja todennetaan ja viestit menevät turvallisesti sekä muokkaamattomina oikealle vastaanottajalle. Tällainen sivusto on sekä käyttäjien että hakukoneiden silmissä luotettavampi ja uskottavampi, mikä vaikuttaa positiivisesti myyntiin ja hakukonenäkyvyyteen.